داشبورد تیم های لیگ جت خراسان رضوی
داشبورد تیم ها
بوم های تفکر نقاد
مستند نگاری تیم ها
بوم های خلق روایت
تعداد کل تیم ها: 5921
تیم حاج قاسم سلیمانی > آرشیو بوم
0
0

نام شهر: نیشابور
نام مجموعه: فلسطین
نام تیم: حاج قاسم سلیمانی
کد تیم: 15448

پیام:



کوردستان: الحل هو تقسیم ایران
راه حل تجزیه ایران است

مرحله 1 جراحی پیام!


پیام های ناظر به متن
1- انتخابات فقط یک نمایش است و رأی دادن در آن بی فایده است.
2- همه چیز از قبل مشخص است و به نظر می رسد که قالیباف در نهایت به عنوان رئیس جمهور انتخاب خواهد شد.
3- شرکت در انتخابات ریاست جمهوری به نظر می رسد که دیگر معنایی ندارد.
4- این انتخابات تنها یک پروسه فرمایشی است و رأی ما هیچ تأثیری نخواهد داشت.
5- به وضوح می توان پیش بینی کرد که قالیباف رئیس جمهور خواهد شد.
6- در وضعیت کنونی، شرکت در انتخابات ریاست جمهوری صرفاً یک عمل بی فایده به نظر می رسد.


پیام های ناظر به زیر متن
7- تأکید بر یأس جمعی مردم است. وقتی افراد فکر می کنند که انتخاباتی در حال انجام است ولی نتیجه آن از ابتدا مشخص است، این حس نارضایتی و بی انگیزگی را بیشتر می کند.
8- این دیدگاه به بی تفاوتی مردم نسبت به سیاست و انتخابات اشاره می کند. وقتی که مردم احساس کنند هیچ تحولی ممکن نیست، حتی اگر به صورت رسمی در انتخابات شرکت کنند، احساس می کنند که رأی آن ها هیچ تأثیری در تغییرات نخواهد داشت.
9- در این متن، به جنبه های نمایشی انتخابات اشاره شده است. این دیدگاه بر این باور است که انتخابات فقط به منظور شکل دادن به یک فرآیند قانونی انجام می شود و نتیجه آن از پیش مشخص است.
10- این جمله نشان دهنده اعتقاد به این است که انتخابات به یک پروسه بی معنی تبدیل شده و مُهر تأییدی بر استمرار وضعیت موجود است. در این حالت، مردم به اصلاحات و تغییرات امیدوار نیستند و رأی آن ها خالی از ارزش تلقی می شود.
11- این متن بر روی فشارهای اجتماعی و سیاسی موجود در جامعه تأکید دارد. افرادی که شرکت در انتخابات را بی فایده می دانند، ممکن است به دلیل عدم اعتماد به مؤسسات سیاسی و سیستم های انتخاباتی باشد.
12- این جمله اشاره به یأس و ناامیدی مردم نسبت به نتیجه انتخابات دارد. با توجه به سابقه سیاسی و وضعیت کنونی، این اعتقاد وجود دارد که سرنوشت انتخابات قبلاً تعیین شده است، و بنابراین مشارکت در آن بی فایده است.

مرحله 2 چک شود!

کی تولید کرده است؟
بهنام قلی پور
سابقه و اعتبار تولید کننده
کجا تولید شده است؟
اپلیکیشن و پیام رسان توییتر
کِی تولید شده است؟
دوشنبه 28 خرداد 1403 برابر است با 17 ژوئن 2024

چگونه تولید شده است؟
تکنیک ها
تکنیک 1: برچسب زدن
تکنیک 2: شایعه سازی
تکنیک 3: پاره حقیقت گویی
تکنیک 4: ایجاد ترس
ابزار فناورانه
(بستر انتشار)

توییتر
چه چیز تولید شده است؟
حق ها
شاهد ، دلیل

حق: 11- این متن بر روی فشارهای اجتماعی و سیاسی موجود در جامعه تأکید دارد. افرادی که شرکت در انتخابات را بی فایده می دانند، ممکن است به دلیل عدم اعتماد به مؤسسات سیاسی و سیستم های انتخاباتی باشد.


حق: 7- تأکید بر یأس جمعی مردم است. وقتی افراد فکر می کنند که انتخاباتی در حال انجام است ولی نتیجه آن از ابتدا مشخص است، این حس نارضایتی و بی انگیزگی را بیشتر می کند.
شاهد ، دلیل: تجربه های ایران: در ایران، بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 1388، بسیاری از مردم حس کردند که نتیجه انتخاباتی از پیش تعیین شده بوده و این امر به بروز اعتراضات گسترده و جنبش سبز انجامید. عدم اعتماد به سیستم انتخاباتی و عدم اعتقاد به شفافیت در فرآیند انتخابات تأثیر بسزایی در ایجاد یأس و نارضایتی جمعی داشت.


حق: 12- این جمله اشاره به یأس و ناامیدی مردم نسبت به نتیجه انتخابات دارد. با توجه به سابقه سیاسی و وضعیت کنونی، این اعتقاد وجود دارد که سرنوشت انتخابات قبلاً تعیین شده است، و بنابراین مشارکت در آن بی فایده است.


حق: 8- این دیدگاه به بی تفاوتی مردم نسبت به سیاست و انتخابات اشاره می کند. وقتی که مردم احساس کنند هیچ تحولی ممکن نیست، حتی اگر به صورت رسمی در انتخابات شرکت کنند، احساس می کنند که رأی آن ها هیچ تأثیری در تغییرات نخواهد داشت.
باطل ها
شاهد ، دلیل

باطل: 1- انتخابات فقط یک نمایش است و رأی دادن در آن بی فایده است.


باطل: 2- همه چیز از قبل مشخص است و به نظر می رسد که قالیباف در نهایت به عنوان رئیس جمهور انتخاب خواهد شد.


باطل: 3- شرکت در انتخابات ریاست جمهوری به نظر می رسد که دیگر معنایی ندارد.


باطل: 5- به وضوح می توان پیش بینی کرد که قالیباف رئیس جمهور خواهد شد.
مرحله 3 چرا تولید شده است؟ بررسی و نتیجه گیری!

پیام مورد نظر در عین حال که به برخی واقعیت ها اشاره دارد، می تواند به نوعی منجر به بی عملی و عدم حس مسئولیت اجتماعی شود. تحلیل دقیق باید شامل بررسی شرایط خاص اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جامعه و الهام بخشی به مشارکت فعال مردم باشد.